Husvagnsförsäkring bakgrund
Husvagnsförsäkring logo

ICA husvagnsförsäkring


För dig som letar efter en bra husvagnsförsäkring så är ICA Försäkring ett ypperligt val att överväga.

Varför skall man välja ICA Försäkring?

Känn dig trygg på vägarna med ICAs husvagnsförsäkring. Välj mellan helförsäkring med omfattande skydd som inkluderar glasskada, rättsskydd och vagnskada, eller halvförsäkring som erbjuder ett starkt grundskydd. Bli belönad som trogen ICA-kund med extra bonus på upp till 500 kronor om du tecknar tre eller fler försäkringar. Skydda din husvagn och dina ägodelar idag med en försäkring som är skräddarsydd för dina behov. Priset? Det anpassas efter dig – din ålder, husvagnstyp och självriskval. Så varför vänta? Teckna din försäkring hos ICA nu!

Detta täcker husvagnsförsäkringen

Känn dig trygg på vägarna med en förstklassig husvagnsförsäkring från ICA. Hos dem kan du välja mellan helförsäkring och halvförsäkring för din husvagn, vilket innebär att du får en försäkring som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Helförsäkringen hos dem är deras mest omfattande skydd, och inkluderar bland annat skydd för glasskada, rättsskydd, skada på grund av brand och stöld, samt vagnskada. De erbjuder även skydd för vattenläckage för fast monterade tank- eller ledningssystem, samt ersättning för semesteravbrott om olyckan skulle vara framme.

Priset på husvagnsförsäkringen hos ICA är beroende av flera faktorer, såsom din ålder, typ av husvagn, bostadsort och vald självrisk. Men det slutar inte där – om du är en trogen ICA-kund och stammis på ICA, belönas du med stammispoäng på hela försäkringskostnaden. Dessutom kan du få en extra bonusutbetalning i januari varje år på upp till 500 kronor om du har tre eller fler försäkringar hos dem. Detta gör att du inte bara skyddar din husvagn utan även sparar pengar!

Det är viktigt att notera att det inte finns något krav på försäkring av husvagnar, då det är dragbilens trafikförsäkring som gäller vid eventuella personskador eller skada på annans egendom. Men för att skydda din husvagn och dina tillhörigheter är ICA:s husvagnsförsäkring en utmärkt investering. Försäkringen gäller i de länder som är anslutna till Gröna kort-systemet, och du som äger och använder husvagnen ska stå på försäkringen. Notera också att försäkringen inte täcker eventuella förtält eller uterum, eller skador som uppstått när du hyrt ut din husvagn.

Husvagnsförsäkring hos ICA Försäkring

Omdöme av ICA Försäkring husvagnsförsäkring

Husvagnsförsäkring bakgrund
Intresserad av ICA Försäkring?

SE DITT PRIS